Ny blogg

Min kusin Lydia har gjort en ny blogg!

www.hsmalskaren.blogg.se
Besök den!

Hehe, sry

Ooops!
Sorry att jag inte har skrivit på länge, det har hänt massor! Men Sara och lina spelar hela tiden för mkt, så jag får aldrig skriva, =( !

Lista på grejer jag gjort:
1.Jag har varit i Övik; hela LKF (vi hade värsta V.I.P.) var i övik och tittade på deras show (asså isshow) eftersom att vi ska ha samma! Vi fick åxå träffa Christoffer Berntsson, för han var med i deras show! Och efter showen fick vi hans autograf och fick ta kort med honnom, HÄFTIGT!!
2. Jag har varit på Åsele marknad och sett alcazar! Innan vi för så köpte jag deras nyaste skiva. När man skulle få autograf så var man tvungen att stå i kö i en oändlighet, och jag köpte en affich! Dom blev jätte glad när jag kom och ville ha skivan singnerad.
3. Alla kusiner har haft kusinkalas i sommarstugan! Jag fick ett nytt DS-spel (Mario), Myskläder, en T-shirt och att fara till boda-borg, (det fick alla!) Det var super där!
4. Jag har varit och fjällvandrat med Lindgren, det var jätte roligt, för när vi var på toppen så gjorde vi en dans =)! Vi badade också i Rutjebäcken, det var svin kallt! Och en massa bräns.
5. När håkan var här så for vi till mårtsele forsarna. Sara hade med sig madde, och när vi fiskade grodyngel så plumsa madde! Vi grillade kebab, MUMS! (asså före fallet!)
6. Jag, moa och Lydia har åkt buss (SJÄLVA) till mormor och mmorfar i sommarstugan, det var jätte roligt, och vi fiska typ hela tiden.

Det har säkert hänt mer, men jag orkar inte rada upp allt!

BYE BYE!!

RSS 2.0