Saxofon

I tisdags fick jag prova att spela saxofon på skolan, ÄNTLIGEN! Jag har sökt ganska länge. Ärling tyckte att jag var bra och att jag skulle fortsätta. Det var jätte kul att spela och jag kan redan spela Spanien! Fast man behöver blåsa jätte mycket för att det ska låte, det var lite svårt. Nästa gång kanske jag tar hem den! JIPPI!

Tävling

Snart ska jag på konståkningstävling i Umeå, hoppas Moa, Lydia och Klara kommer och hejar på mig. Undrar förresten om dom också ska tävla? Lydia har sagt att hon har klarat testet men jag vet inte. Jag har ett nytt program och en ny klänning. Åsa tycker att jag är jätte fin när jag åker.

Hjälp!

Hej igen!

Asså, jag har inget att skriva om, inget händer ju! Det är skit tråkigt, hjälp mig, vad kan man skriva om??

Konståkning! <3

Idag var min första konståknings träning, jippi! Det gick jätte bra. Jag har inte tänkt att tråka ut dig med att beskriva precis vad vi gjorde utan skriver hur det kändes.

Det kändes:Super, duper, bauta, ägit, härligt, fantastiskt, BRA!


Äntligen hemma

Jaaaaa, jag är hemma i Lycksele nu! Toho! Det var jätte jobbigt igår när vi var båda planen blev försenade, BUUUU! Sen när vi kom till Arlanda så skulle vi äta på McDonalds, USCH! Och dom hade stängt grillen en kvart innan dom  stängde, så när vi kom hade dom bara mislyckad mat som legat hela dan. Då gick vi till 7 eleven, det var gott. Vi åt köttfersås och mos. Det var jätte gott! Sen så for vi till ett hotell som hette Ibis, 2*! Dan efter så var Sara magsjuk och spydde på planet till Lycksele. När vi kom hem så ringde jag till Cornelia direkt!

2009

Jippi, nu är det 2009! Jag tog nåra bilder igår på raketerna, men har inte laggt upp dom på datan, så jag beskriver dom i stället. I början var dom bara små pjutiga, men sen när alla hotell började sjuta raketer var dom stora, glittrande, i olika färger. Vi var inte riktigt säker, men vi tror att vi såg en som det stog nått på!

Gott Nytt År, önskar Agnes!

RSS 2.0